Сторінки

postheadericon Нескорені міста – нескорена нація

24 лютого виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. У ці дні українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до війни. Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії. Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам.

У другу річницю початку російської агресії проти України в Комунальному закладі «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради 22 лютого відбувся виховний захід «Нескорені міста – нескорена нація». Згадували події хронологічні події повномасштабного вторгнення Росії в Україну, поговорили про міста – герої які стали містами конкретних людей що проявили сміливість та допомагали вистояти одне одному і державі. Також на захід завітали військові шефи закладу та старший солдат Петров Сергій Леонідович який розповів про оборону міста Чернігова від російських загарбників. По закінченню вшанували пам’ять всіх загиблих в цій страшній війні хвилиною мовчання.

Хай пам’ять  про всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Слава Україні! Героям Слава!