Сторінки

postheadericon День української жінки, «Видатні жінки України», Ярмарок

25 лютого ми відзначаємо День української жінки – у день народження Лесі Українки. Тому це свято – символ стійкості, віри і мужності, любові і милосердя.

Українські жінки сильні та талановиті, наполегливі, розумні та працьовиті. Сьогодні коли йде війна українська жінка поруч із чоловіками, стоїть на варті нашої держави. А наші неймовірні волонтерки, лікарки, активістки  — кожна на своєму місці вирішує нагальні потреби та підтримує нашу державу.

26 лютого 2024 року в Комунальному закладі «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради відбувся захід «Видатні жінки України». На заході говорили про видатних письменниць, художниць, співачок а також спортсменок, які багатогранною діяльністю вплинули на розвиток і становлення української держави. Слухали виступи учнів та дивились цікаві відеоматеріали про кожну героїню. Також в друге відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Кожен клас, педагоги та працівники центру які брали участь у ярмарку, намагалися не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. А учні 7 класу Дрижило Даниїл, Феценець Марія та Січко Сергій які не мали змоги бути присутніми на ярмарку, також долучилися до збору та надіслали кошти для наших воїнів. Загалом зібрана сума з ярмарку становить 14 681 гривень. Гроші були передані співаку та волонтеру Ігорю Хоніну БФ «Диво Сьогодні». Висловлюємо щиру вдячність учням, їхнім батькам, педагогам та працівникам центру, за допомогою яких ми організували та провели такий ярмарок.

Благодійний ярмарок став яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна зробити добру справу!